Supă de pui cu orez de iasomie și ghimbir

Supă de pui cu orez de iasomie și ghimbir
Supa de pui cu orez de iasomie și ghimbir este un fără gluten și fără lactate supă. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 152 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, ghimbir, orez cu iasomie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina in seara asta: supa de pui cu orez iasomie si ghimbir, Pui de soia cu ghimbir peste orez cu iasomie, și Miere de ghimbir pui glazurat cu ceai verde orez de iasomie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, acoperiți orezul cu apă. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim și fierbeți până când orezul este fraged și porridgelike, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Între timp, tăiați bucata de ghimbir în bucăți: tăiați subțire ghimbirul în cruce; stivați feliile, îndepărtând felia rotunjită de jos, astfel încât stiva să fie stabilă și ușor de lucrat; tăiați feliile pe lungime în bucăți subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Adăugați bulionul de pui, sosul de pește, sarea și zahărul în orez, aduceți la foc mic și continuați să gătiți la foc mic timp de 10 minute. Se amestecă jumătate din ghimbir și se fierbe timp de 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Sos De PeșteSos De Pește
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Puneți supa în boluri puțin adânci, garnisiți cu puiul mărunțit, scallions feliate, cilantro tocat și ghimbirul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista