Supă de porumb indian Mohawk
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute de petrecut în bucătărie, supa de porumb indian Mohawk ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten și fără lactate de încercat. Pentru 2,35 USD per porție , această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37 g de proteine , 10 g de grăsimi și un total de 407 de calorii . Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal indian. Este perfect pentru iarnă . Un amestec de rutabaga, apă, omină și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84% . Acest scor este super. Rețete similare sunt supa de linte roșie condimentată indiană , supa de linte de inspirație indiană și brioșele cu porumb cu porumb proaspăt .
Instrucțiuni
Încinge ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati carnea de porc in ulei incins pana se rumeneste pe toate partile, 5 pana la 10 minute.
Amestecați apa, bulionul de vită și bulionul de pui într-o oală mare, la foc mediu-mare, până când bulionul se dizolvă.
Adăugați carne de porc, rutabaga, morcovi și țelină; aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când legumele se înmoaie, aproximativ 40 de minute.
Amestecați fasolea și fasolea în amestecul de porc-legume și fierbeți până când carnea și carnea sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Se condimentează cu sare și piper negru măcinat.