Supă De Porumb Dulce Și Ouă
Supa de porumb dulce și ouă este o fără gluten, fără lactate și vegetarian supă. Această rețetă servește 4. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 283 calorii, 10g de proteine, și 19g de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, amidon de porumb, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zucchini Porumb Dulce Hash Ou Skillet, supă de porumb dulce | cum se face supă de porumb dulce / supă s, și Supă De Porumb Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți cana de bulion rece și amestecați-o încet cu amidonul de porumb pentru a face o pastă netedă.
Adăugați i linguriță ulei de susan și puneți acest amestec deoparte.
Bateți ușor ouăle (nu trebuie să se spumeze) și adăugați restul de linguriță de ulei de susan.
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Încălziți restul de 3 căni într-o oală de 2 până la 3 litri pe o flacără medie-mare.
Când este fierbinte, adăugați porumbul, sarea, piperul și sosul de soia.
Aduceți la foc mic și dați focul la minim. Se amestecă amestecul de amidon de porumb și se toarnă în bulionul fierbinte. Se amestecă și se fierbe la foc mic până când amestecul se îngroașă ușor.
Opriți căldura. Se toarnă imediat amestecul de ouă într-un flux lent și constant, acoperind cu el întreaga suprafață a supei. Se amestecă ușor.
Se toarnă supa în boluri individuale și se presară fiecare bol cu câteva scallions feliate.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;