Supă De Porumb Și Ardei Roșu Din Sud-Vest
Nevoie de o supă fără gluten și vegetariană? Supa de porumb și ardei roșu din sud-vest ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, brânză Cheddar ascuțită, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt A-porumb-Ing Grace: Risotto de ardei roșu, porumb și slănină, Sos De Chile Roșu De Sud-Vest, și Supă De Porumb Din Sud-Vest.
Instrucțiuni
Gatiti porumbul, ardeiul gras si 1/2 cana de ceapa verde tocata intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 2 minute.
Adăugați bulion de pui și lapte evaporat. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute, amestecând ocazional.
Puree 1 cană de amestec de porumb într-un blender electric până se omogenizează; întoarceți amestecul în cuptorul olandez. Se amestecă brânza, sarea și ardeiul roșu măcinat.
Pentru a servi, puneți 1 1/4 căni de supă în fiecare din cele 4 boluri individuale de servire.
Presărați fiecare cu 1 lingură de ceapă verde și piper negru.