Supa de pește roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,73 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 243 calorii, 17g de proteine, și 3G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți fileuri de somn, ceapă verde, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este excelent. Rețete similare sunt Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir, Supă De Pește, și Supă De Pește.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, combinați piureul de roșii, apa și ceapa verde. Condimentează cu fulgi de ardei roșu. Se pune la foc mediu și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Ceapa Verde
Piure De Roșii
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați orez și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
3
Adăugați pește și fierbeți timp de 20 de minute. Condimentează cu sare și piper.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.