Supa de linte și spanac cu aragaz lent ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 202 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă de linte și spanac cu aragaz lent, Supă De Linte Cu Aragaz Lent, și Supă De Linte Libaneză Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 5 până la 6 litri cu spray de gătit. În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in ulei 2 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și pasta de roșii; gatiti 1 minut. Se amestecă amestecul în aragazul lent. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția spanacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 9 ore. Aruncați frunzele de dafin. Se amestecă spanacul chiar înainte de servire.