Supa de ghimbir și linte este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,23 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 354 calorii. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare de mare, linte maro și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Supă De Ghimbir Și Linte, Supă De Linte Roșie Cu Morcov De Ghimbir, și Supă picantă de ghimbir și linte franceză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți lintea într-o strecurătoare. Clătiți bine sub funcționare rece water.In o oală grea de 6 până la 8 litri sau mai mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Linte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Grăsime De Porc înapoi
2
Se adaugă ceapa, usturoiul și ghimbirul și se sotează până devine transparent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați 2/3 cană de apă și morcovii tăiați cubulețe și fierbeți aminute. Se amestecă lintea, apoi se adaugă bulionul și restul de 3 căni de apă.Parțial acoperă. Se fierbe la foc mic, amestecând des, 30-40 de minute, până când lintea este gătită și supa are consistența terciului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Grăsime De Porc înapoi
Linte
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se ia de pe foc și se răcește scurt. Se amestecă sare, piper și oțet balsamic după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)