Supă De Fasole De Bază
Supa de fasole de bază este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. Această supă are 126 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână morcovi, ceapă, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Încercați Supă de bază de șuncă și fasole, Supă Verde De Bază, și Supă De Curcan De Bază pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați fasolea cu apa, acoperiți și lăsați să se înmoaie peste noapte.
Într-o oală mare la foc mediu, combinați fasolea înmuiată cu apă, morcovi, ceapă și șuncă.
Adăugați mai multă apă pentru a acoperi toate, dacă este necesar. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la minim și se lasă să fiarbă timp de 4 până la 6 ore.
Adăugați ketchup doar pentru a obține culoarea dorită. Condimentează cu sare și piper după gust.