Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de fasole Bleumarin cu sfaturi de mușchi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, usturoi, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supa Mea Preferată De Fasole Navy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, filet maro, țelină, ceapă și usturoi în ulei de măsline până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Friptură De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați vin, frunze de dafin, roșii, pastă de roșii, chimen, fulgi de ardei roșu, zahăr, cartofi și sos de ardei iute. Aduceți amestecul la fierbere rapidă, apoi reduceți căldura. Continuați să gătiți timp de 30 de minute sau până când carnea este fragedă. Se amestecă ocazional pentru a împiedica carnea să se lipească de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Suc De Lămâie, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se amestecă fasolea marină și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Marină
4
Se servește fierbinte, garnisit cu pătrunjel și coriandru.