Supă De Fasole Bleumarin Cu Vârfuri De Mușchi

Supă De Fasole Bleumarin Cu Vârfuri De Mușchi
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de fasole Bleumarin cu sfaturi de mușchi ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ceapă, usturoi, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă De Fasole Marină, Supă De Fasole Marină, și Supa Mea Preferată De Fasole Navy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, filet maro, țelină, ceapă și usturoi în ulei de măsline până când ceapa este translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Friptură De PorcFriptură De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați vin, frunze de dafin, roșii, pastă de roșii, chimen, fulgi de ardei roșu, zahăr, cartofi și sos de ardei iute. Aduceți amestecul la fierbere rapidă, apoi reduceți căldura. Continuați să gătiți timp de 30 de minute sau până când carnea este fragedă. Se amestecă ocazional pentru a împiedica carnea să se lipească de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă fasolea marină și se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole MarinăFasole Marină
4
Se servește fierbinte, garnisit cu pătrunjel și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista