Supă de fasole albă și șuncă

Supa de fasole albă și șuncă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 203 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 15 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, morcovi, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă de fasole albă și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fasolea într-un castron mare și alegeți-le, îndepărtând și aruncând orice fasole sau pietre sparte. Acoperiți-le cu cel puțin 3 inci de apă rece. Se lasă să se înmoaie neacoperit și la temperatura camerei cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Așezați apa măsurată și osul de șuncă sau cârligele într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fundul greu și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți neacoperit timp de 1 oră.
Adăugați fasolea înmuiată și cimbru, amestecați pentru a combina (lăsați osul sau jaretele în oală) și reveniți la foc mic, degresând suprafața cu o lingură, după cum este necesar, pentru a îndepărta orice gunoi. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand fasolea este aproape complet frageda, dar inca putin underdone in centru, aproximativ 1 ora (fasolea nu trebuie gatita complet pentru ca se vor gati mai tarziu).Între timp, curățați și tăiați morcovii în zaruri medii și puneți-i într-un castron mediu.
Tăiați țelina și ceapa în zaruri medii și adăugați-le în vasul cu morcovii.
Adăugați legumele tăiate cubulețe și sarea măsurată în oală, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand fasolea si legumele sunt fragede si carnea cade de pe os, inca aproximativ 40 de minute. Opriți căldura.
Scoateți osul de șuncă sau jaretele pe o tăietură și lăsați-le să stea până se răcește suficient pentru a le manipula.
Scoateți carnea din oase și lăsați-o deoparte (aruncați pielea și oasele).Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți ușor jumătate din fasole și legume, lăsând jumătatea rămasă intactă. Se amestecă șunca tăiată cubulețe și rezervată. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.