Supă de fasole albă și șuncă

Supă de fasole albă și șuncă
Supa de fasole albă și șuncă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 203 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 15 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, morcovi, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă de fasole albă și șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un castron mare și alegeți-le, îndepărtând și aruncând orice fasole sau pietre sparte. Acoperiți-le cu cel puțin 3 inci de apă rece. Se lasă să se înmoaie neacoperit și la temperatura camerei cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Așezați apa măsurată și osul de șuncă sau cârligele într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fundul greu și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți neacoperit timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Adăugați fasolea înmuiată și cimbru, amestecați pentru a combina (lăsați osul sau jaretele în oală) și reveniți la foc mic, degresând suprafața cu o lingură, după cum este necesar, pentru a îndepărta orice gunoi. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand fasolea este aproape complet frageda, dar inca putin underdone in centru, aproximativ 1 ora (fasolea nu trebuie gatita complet pentru ca se vor gati mai tarziu).Între timp, curățați și tăiați morcovii în zaruri medii și puneți-i într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Tăiați țelina și ceapa în zaruri medii și adăugați-le în vasul cu morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați legumele tăiate cubulețe și sarea măsurată în oală, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand fasolea si legumele sunt fragede si carnea cade de pe os, inca aproximativ 40 de minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți osul de șuncă sau jaretele pe o tăietură și lăsați-le să stea până se răcește suficient pentru a le manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Scoateți carnea din oase și lăsați-o deoparte (aruncați pielea și oasele).Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți ușor jumătate din fasole și legume, lăsând jumătatea rămasă intactă. Se amestecă șunca tăiată cubulețe și rezervată. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista