Supă de fasole albă și șuncă

Supă de fasole albă și șuncă
Supa de fasole albă și șuncă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 203 calorii, 14g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 11 ore și 15 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ceapă, morcovi, tulpini de țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Supă de fasole albă toscană cu Broccoli rabe – o întorsătură complet diferită a supei de legume, și Supă de fasole albă și șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-un castron mare și alegeți-le, îndepărtând și aruncând orice fasole sau pietre sparte. Acoperiți-le cu cel puțin 3 inci de apă rece. Se lasă să se înmoaie neacoperit și la temperatura camerei cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Așezați apa măsurată și osul de șuncă sau cârligele într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fundul greu și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți neacoperit timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați fasolea înmuiată și cimbru, amestecați pentru a combina (lăsați osul sau jaretele în oală) și reveniți la foc mic, degresând suprafața cu o lingură, după cum este necesar, pentru a îndepărta orice gunoi. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand fasolea este aproape complet frageda, dar inca putin underdone in centru, aproximativ 1 ora (fasolea nu trebuie gatita complet pentru ca se vor gati mai tarziu).Între timp, curățați și tăiați morcovii în zaruri medii și puneți-i într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Tăiați țelina și ceapa în zaruri medii și adăugați-le în vasul cu morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați legumele tăiate cubulețe și sarea măsurată în oală, amestecați pentru a combina și aduceți la foc mic. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand fasolea si legumele sunt fragede si carnea cade de pe os, inca aproximativ 40 de minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scoateți osul de șuncă sau jaretele pe o tăietură și lăsați-le să stea până se răcește suficient pentru a le manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De șuncăOS De șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Scoateți carnea din oase și lăsați-o deoparte (aruncați pielea și oasele).Folosind un tocător de cartofi, zdrobiți ușor jumătate din fasole și legume, lăsând jumătatea rămasă intactă. Se amestecă șunca tăiată cubulețe și rezervată. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
DificultateExpert
Gata În11 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista