Supă de dovlecei și fenicul
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de dovlecei și fenicul. O porție conține 192 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,69 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați apă, turmeric, semințe de fenicul și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Încercați Supă De Fenicul De Dovlecei, Supă de dovlecei și fenicul, și Supă de dovlecei și fenicul cu piure de ardei roșu prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o mare greutate pot.In un robot de bucătărie, măcinați grosolan prazul, usturoiul și țelina.
Se adaugă în tigaie și se fierbe până devine translucid.
Adăugați toate, cu excepția ultimelor 2 ingrediente, și aduceți la fierbere.Reduceți la mediu și gătiți, acoperit, 30 de minute.
Adăugați alternativa de lapte și piperul și aduceți chiar sub punctul de fierbere.Crema supa cu un blender de imersie.Reglați textura și condimentele.
Se servește fierbinte sau răcit, acoperit cu frunze de fenicul.