Supă de conopidă cu scoici arse, ulei de lămâie și Caviar American
Rețeta supă de conopidă cu scoici arse, ulei de lămâie și Caviar American este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 315 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, praz, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de conopidă Curry-citrice cu scoici arse și șalotă crocantă, Scoicile arse cu conopida pur Approgram, și Scoici coapte cu conopidă, hrean și măr.
Instrucțiuni
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul. Saut pana cand ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați conopida, bulionul și smântâna. Aduceți supa la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți parțial și fierbeți ușor până când conopida este fragedă, aproximativ 18 minute. Supă de piure în loturi mici în blender până se omogenizează. Reveniți la aceeași cratiță. Condimentează supa cu sare kosher și piper alb. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de servire.
Blanch praz în cratiță mică de fierbere apă sărată 1 minut; scurgere.
Așezați o parte din Praz în centrul fiecărui castron.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie medie la foc mare.
Presărați scoici cu sare și piper. Căutați până se rumenesc și doar opac în centru, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Așezați 1 scoică pe praz în fiecare castron; scoică superioară cu caviar. Supă de oală în jurul scoicii, stropiți cu 1 linguriță de ulei de lămâie și presărați arpagic.