Supă de conopidă cu scoici arse, ulei de lămâie și Caviar American

Supă de conopidă cu scoici arse, ulei de lămâie și Caviar American
Rețeta supă de conopidă cu scoici arse, ulei de lămâie și Caviar American este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Această rețetă servește 6 și costă 2,16 USD pe porție. O porție conține 315 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, praz, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această supă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă de conopidă Curry-citrice cu scoici arse și șalotă crocantă, Scoicile arse cu conopida pur Approgram, și Scoici coapte cu conopidă, hrean și măr.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Adăugați ceapa și usturoiul. Saut pana cand ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați conopida, bulionul și smântâna. Aduceți supa la fiert. Reduceți căldura la minim, acoperiți parțial și fierbeți ușor până când conopida este fragedă, aproximativ 18 minute. Supă de piure în loturi mici în blender până se omogenizează. Reveniți la aceeași cratiță. Condimentează supa cu sare kosher și piper alb. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor. Acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Blanch praz în cratiță mică de fierbere apă sărată 1 minut; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
5
Așezați o parte din Praz în centrul fiecărui castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în tigaie medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Presărați scoici cu sare și piper. Căutați până se rumenesc și doar opac în centru, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
8
Așezați 1 scoică pe praz în fiecare castron; scoică superioară cu caviar. Supă de oală în jurul scoicii, stropiți cu 1 linguriță de ulei de lămâie și presărați arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala2 Ardei Gras, De Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
CaviarCaviar
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®2 Conserve (18,5 Uncii) De Supă De Pui COLLEGE INN®
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista