Supă de conopidă cu Pecorino Romano și ulei de trufe

Supă de conopidă cu Pecorino Romano și ulei de trufe
Supa de conopidă cu Pecorino Romano și ulei de trufe ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 296 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de slănină afumată cu măr, bucăți conopidă, bulion de pui cu conținut scăzut de sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Năut Cu Lămâie Și Pecorino Romano, Popcorn cu Pecorino Romano și slănină, și Spaghete Cu Pecorino Romano Și Piper Negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Saut bacon în sos gros, mare, la foc mediu, până la maro auriu și unele randări de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt moi, amestecând ocazional, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați conopida, 3 1/2 căni de bulion și cubul de brânză. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când conopida este fragedă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
4
Supă de piure în loturi în procesor. Reveniți la aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați smântână și aduceți supa la foc mic. Subțire cu mai mult bulion cu 1/4 cană, dacă doriți. Se condimentează cu sare și piper. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor; acoperiți și răciți. Reîncălziți înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
6
Supă de oală în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
7
Se presară cu așchii de brânză; stropiți cu ulei de trufe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De TrufeUlei De Trufe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista