Supă De Ciuperci De Nucă De Cocos-Tamari
Nevoie de un supă fără gluten și vegană? Supa de ciuperci de nucă de cocos-Tamari ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 289 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, tamari, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tamari Și Usturoi Coapse De Pui Marinate Cu Orez De Nucă De Cocos, Supă de dovleac ușor curry cu Tamari Pepitas, și Supă de ciuperci și lapte de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă cuburile de bulion de legume în apa clocotită, apoi se amestecă ciupercile feliate; se lasă deoparte 20 de minute.
Așezați algele într-un castron mic și acoperiți cu apă caldă; deoparte.
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mic. Se amestecă usturoiul și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se strecoară ciupercile din bulionul de legume și se strecoară uscat; rezervați bulionul. Amestecați ciupercile în oală; gătiți și amestecați până când ciupercile s-au rumenit și sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Se toarnă laptele de nucă de cocos și bulionul de legume rezervat.
Scurgeți wakame - ul și stoarceți excesul de apă.
Adăugați wakame în oală împreună cu cilantro, suc de lămâie și tamari. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți pentru a lăsa aromele să se amestece, aproximativ 20 de minute.