Supă De Ciuperci De Nucă De Cocos-Tamari

Supă De Ciuperci De Nucă De Cocos-Tamari
Nevoie de un supă fără gluten și vegană? Supa de ciuperci de nucă de cocos-Tamari ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 289 calorii, 4G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați suc de lime, tamari, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tamari Și Usturoi Coapse De Pui Marinate Cu Orez De Nucă De Cocos, Supă de dovleac ușor curry cu Tamari Pepitas, și Supă de ciuperci și lapte de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă cuburile de bulion de legume în apa clocotită, apoi se amestecă ciupercile feliate; se lasă deoparte 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cub De Bulion De LegumeCub De Bulion De Legume
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Așezați algele într-un castron mic și acoperiți cu apă caldă; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mic. Se amestecă usturoiul și se gătește până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Se strecoară ciupercile din bulionul de legume și se strecoară uscat; rezervați bulionul. Amestecați ciupercile în oală; gătiți și amestecați până când ciupercile s-au rumenit și sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se toarnă laptele de nucă de cocos și bulionul de legume rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
5
Scurgeți wakame - ul și stoarceți excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
WakameWakame
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați wakame în oală împreună cu cilantro, suc de lămâie și tamari. Aduceți la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți pentru a lăsa aromele să se amestece, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
TamariTamari
WakameWakame
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista