Supă de chiftele de iarnă
Supa de chiftele de iarnă este un fel principal pentru 15 porții. O porție conține 280 de calorii , 17 g de proteine și 14 g de grăsimi . Pentru 1,41 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 20 de minute . Dacă aveți la îndemână ceapă, sos Worcestershire, legume și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Doar câteva persoane au făcut această rețetă, iar una aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor solid de 65% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supa de legume cu chiftele , Albondigas (supă de chiftele) și Ciorba de Perisoare - Supă acrișoară cu chiftele de Română .
Instrucțiuni
Într-un slow cooker de 6 litri, combinați fasolea, supa, sosul de spaghete, ceapa, usturoiul, sosul Worcestershire și condimentele italiene. Adăugați chiftelele, legumele mixte și varza. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când legumele sunt fierte.