Supa de cartofi de aur-conopidă ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $1.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 144 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Un amestec de ulei de măsline, chimen măcinat, bulion de pui mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 47 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratin de cartofi aurii și conopidă, Supa De Conopidă Paleo Golden, și Supă De Condimente De Conopidă Aurie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru a pregăti crutoane, combinați chimenul și 1 linguriță de ulei într-un bol; adăugați cuburi de pâine și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Întindeți cubulețe de pâine pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până la aur. Se răcește ușor crutoanele; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Pentru a pregăti supa, încălziți 2 lingurițe de ulei într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Adăugați șalotă și țelină; acoperiți și gătiți 2 minute. Se amestecă conopida, cartoful, bulionul, sarea și piperul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 15 până la 20 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Adăugați suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8
Așezați amestecul de legume, în loturi, într-un robot de bucătărie; procesați până la neted. Împărțiți supa uniform între 4 boluri; serviți cu crutoane și acoperiți cu arpagic, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crutoane
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)