Supă De Cap De Somon

Supă De Cap De Somon
Supa de cap de somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,44 USD pe porție. O porție conține 344 calorii, 19g de proteine, și 25g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați un cadru de somon, ceapă, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă Miso Cu Cap De Somon, Supă de cap de somon, porumb și shiitake, și Supă de cap de somon cu pastă de tamarind și miso.

Instrucțiuni

1
La foc mediu, topiți untul în tigaia saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adauga ceapa si saut pana se inmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați părțile de somon, cartofii, frunzele de dafin, sarea și toate, cu excepția câtorva tulpini de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi doar peștele. Aduceți apa la foc mic și gătiți până când peștele și cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Folosind o lingură cu fante, scoateți părțile de pește din lichid. Când peștele este suficient de rece pentru a fi manipulat, separați carnea și alte părți comestibile (globi oculari, cartilaj etc.) din schelet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Adăugați părțile de pește înapoi în supă. Reîncălziți ușor la foc mic, având grijă să nu rupeți carnea de pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
7
Adăugați smântâna și mărarul proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
8
Adăugați mai multă sare, dacă este necesar, și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
9
Serviți imediat. Resturile pot fi păstrate la frigider până la trei zile și reîncălzite la foc mic.

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Chardonnay de la A la Z cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista