Supa de brânză de bere este un fără gluten și vegetarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 487 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Dacă aveți la îndemână țelină, bulion de pui, 2 morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Brânză De Bere, Supă De Brânză De Bere, și Supă De Brânză De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În cuptorul olandez de 4 litri, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați morcovi, țelină și ceapă; gatiti aproximativ 10 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
3
Într-un castron mare, amestecați bulionul, amestecul Bisquick, piperul și ardeiul roșu până se omogenizează. Se amestecă treptat în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Ardei Roșu
Legume
Piper
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând ocazional. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
5
Se amestecă laptele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Lapte
6
Se încălzește până se topește brânza. Se amestecă berea.