Supă De Aripi De Pui

Supă De Aripi De Pui
Supa de aripi de pui necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 514 calorii. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ceapă, țelină, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă De Aripi De Pui, Supă De Aripi De Pui De Bivol, și Supă De Aripi De Pui De Bivol.

Instrucțiuni

1
Tăiați puiul cu o furculiță într-un bol și adăugați sos fierbinte; se amestecă pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și țelina în unt topit până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Amestecați apa, făina, laptele și bulionul de pui într-un vas mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Adăugați brânză procesată, pui mărunțit și amestec de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză TopităBrânză Topită
Pui TocatPui Tocat
CeapăCeapă
5
Se încălzește supa la foc mic până se topește brânza, aproximativ 30 de minute. Se amestecă des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SupăSupă
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista