Supă Cremoasă De Sparanghel
Supa cremoasă de sparanghel ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 169 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 75 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă cremoasă de șuncă și sparanghel, Supă Cremoasă De Sparanghel, și Supă Cremoasă De Sparanghel.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și țelina; gatiti 4 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand legumele sunt crocante. Se amestecă făina. Gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă bulionul. Gatiti 5 pana la 7 minute, amestecand continuu, pana se incalzeste bine.
Se ia de pe foc. Se amestecă sparanghelul. În robotul de bucătărie sau blender, procesați amestecul de sparanghel până se omogenizează. Dacă este necesar, amestecul de sparanghel poate fi procesat în loturi. Reveniți la cratiță.
Se amestecă jumătate și jumătate. Gatiti 5 pana la 8 minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa usor si se incalzeste bine.