Supă Cremoasă De Scallion-Ciuperci

Supă Cremoasă De Scallion-Ciuperci
Creamy Scallion - supa de ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 191 calorii. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de sare și piper, frunze de pătrunjel cu frunze plate, scallions -1 scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Supă De Ciuperci De Ciuperci, Supă cremoasă de cartofi prăjiți și Scallion, și Supă Cremoasă De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa tocată și condimentați cu sare și piper. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
3
Adăugați făina și gătiți, amestecând, până se încorporează. Se amestecă treptat bulionul și se fierbe, apoi se fierbe la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați trei sferturi din ciuperci și tot pătrunjelul. Lucrând în loturi, curățați supa într-un blender până se omogenizează. Întoarceți supa în tigaie și amestecați crema. Se condimentează cu sare și piper și se încălzește ușor la foc mic. Puneți supa în boluri, garnisiți cu feliile de ciuperci rămase și scallionul julienned și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista