Supă cremoasă de rădăcină de țelină cu fistic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa cremoasă de rădăcină de țelină cu fistic. Această rețetă servește 6 și costă 3,59 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 353 calorii, 2G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de sare și piper kosher, cuișoare, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rădăcină cremoasă de țelină și supă de ceapă dulce, Supă cremoasă de rădăcină de țelină cu păstrăv afumat, și Carne Lite: supă cremoasă de rădăcină de țelină (cu sau fără pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.aruncați rădăcina de țelină cu jumătate de ulei de măsline, sare și piper într-un castron mare până când este complet acoperită, apoi aranjați într-un strat uniform pe o foaie mare de copt.Prăjiți timp de 45 de minute până la o oră, sau până când este complet moale auriu-maroniu și caramelizat.
Încălziți celelalte 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare, apoi sotati ceapa și usturoiul până devin translucide și abia încep să se coloreze, 8-10 minute.
Adăugați celeraicul prăjit, amestecați bine pentru a combina și gătiți încă 10 minute.
Adăugați bulionul și vinul în oală, aduceți la fierbere, apoi fierbeți timp de 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet, apoi se transferă într-un blender și se purifică în loturi (sau se folosește un blender de imersie).Puneți supa în oală la foc mic și amestecați smântâna până când supa este încălzită.Împărțiți în boluri și garnisiți cu un strop slab de smântână și presărați fistic tocat supe mai cremoase pe Food Republic: supa de usturoi a lui James Beard
Supă de conopidă și Rucola