Supă cremoasă de piure de cartofi și praz

Supă cremoasă de piure de cartofi și praz
Supa cremoasă de piure de cartofi și praz ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica bec fenicul, cartofi, supa de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Supă cremoasă de cartofi și praz, Supă Cremoasă De Cartofi-Praz, și Supă cremoasă de praz și cartofi.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați prazul, bucățile de fenicul și 1/4 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
PrazPraz
SareSare
3
Adăugați piureul de cartofi și bulionul și fierbeți la foc mediu, amestecând ocazional, până se încălzește, 4 până la 6 minute. Puree în oală folosind un blender de imersie portabil (sau, lucrând în loturi, într-un blender standard). Se toarnă în boluri și se presară cu frunzele de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FeniculFenicul
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se servește cu chipsurile (dacă se folosește). Bacsis: această supă este excelentă cu alte legume rămase. Încercați să adăugați morcovi sau păstârnac fierți înainte de a face piure sau amestecați mazărea la sfârșit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
SupăSupă
MazăreMazăre
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Revista