Supă cremoasă de piure de cartofi și praz
Supa cremoasă de piure de cartofi și praz ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 159 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Cap la magazin și ridica bec fenicul, cartofi, supa de pui, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Supă cremoasă de cartofi și praz, Supă Cremoasă De Cartofi-Praz, și Supă cremoasă de praz și cartofi.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu.
Adăugați prazul, bucățile de fenicul și 1/4 linguriță de sare și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Adăugați piureul de cartofi și bulionul și fierbeți la foc mediu, amestecând ocazional, până se încălzește, 4 până la 6 minute. Puree în oală folosind un blender de imersie portabil (sau, lucrând în loturi, într-un blender standard). Se toarnă în boluri și se presară cu frunzele de fenicul.
Se servește cu chipsurile (dacă se folosește). Bacsis: această supă este excelentă cu alte legume rămase. Încercați să adăugați morcovi sau păstârnac fierți înainte de a face piure sau amestecați mazărea la sfârșit.