Supă cremoasă de conopidă și slănină

Conopida cremoasă și supa de slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 356 calorii, 15g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână smântână jumătate și jumătate, fâșii de slănină, conopidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Supă cremoasă de conopidă cu slănină și Gorgonzola, Supă Cremoasă De Conopidă Cu Slănină Și Brânză Albastră, și Supă Cremoasă De Conopidă Cu Slănină Și Rețetă De Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați conopida într-un coș cu aburi; așezați într-o cratiță mare peste 1 in. de apă. Se aduce la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 8-10 minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor.
Așezați conopida și 1/2 cană smântână într-un robot de bucătărie; acoperiți și procesați până se face piure.
Transferați într-o cratiță mare.
Se amestecă brânza, sarea, nucșoara, piperul și smântâna rămasă.
Adăugați suficientă apă pentru a atinge consistența dorită; încălziți.
Presărați fiecare porție cu slănină.