Supă Cremă De Conopidă-Usturoi

Cremă de conopidă-supa de usturoi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 94 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta funcționează bine ca o supă preț rezonabil pentru Toamna. Un amestec de unt, conopidă, bulion de pui degresat cu grăsime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Supă Cremă De Conopidă-Usturoi, Supă cremoasă de usturoi și conopidă prăjită, și Supă Cremoasă De Usturoi Prăjită Cu Conopidă Sotată Și Ierburi Proaspete.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați vârful de 1/2 inch de pe capul de usturoi. Puneți usturoiul pe o foaie de folie și acoperiți cu unt. Desenați laturile foliei în sus și prindeți-le împreună pentru a închide usturoiul într-o pungă liberă și sigilată.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când usturoiul este moale când este presat, 45 până la 50 de minute. Desfaceți și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se manipula.
Între timp, tăiați capetele de conopidă în flori de 1 inch, aruncând frunzele și tulpinile. Într - o tigaie de 4 până la 5 litri, combinați conopida și bulionul. Acoperiți, aduceți la foc mic la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când conopida este foarte fragedă când este străpunsă, 12 până la 15 minute.
Strângeți căței de usturoi din piei de hârtie în tigaie cu conopidă și bulion; se toarnă smântână. Lucrând în loturi, transferați într-un blender și rotiți până la neted. Întoarceți supa în tigaie și adăugați nucșoara și sarea și piperul după gust.
Setați tigaia la foc mediu-mic și amestecați ocazional până la cald.
Se toarnă într-un castron mare sau tureen și se presară cu arpagic.