Supa de linte consistentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,54 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 415 calorii, 22g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, morcov, parmezan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Linte Consistentă I, Supă Consistentă De Linte, și Supă Consistentă De Linte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți bulionul, berea și lintea la fierbere în cratiță de 2 litri; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute, amestecând ocazional, până când lintea este fragedă, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linte
1-1/2 Cană Supă De Pui
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția brânzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional.