Sunca La Cuptor Cu Sampanie
Sunca la cuptor cu șampanie este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 18 porții. Pentru 4,16 USD pe porție, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 388 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este perfect pentru Anul Nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, șuncă, muștar măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 57%. Rețete similare includ Sunca La Cuptor Cu Sampanie, Șuncă cu șampanie și glazură de vanilie, și A mai rămas vin sau șampanie? Nicio Problemă! Somn prăjit în tigaie peste Risotto de șampanie cu sos de tigaie de șampanie.
Instrucțiuni
Așezați șunca pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Scorați suprafața șuncii, făcând forme de diamant 1/2 in. adânc.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 1-1 / 2 ore.
Între timp, într-o cratiță mică, combinați ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand glazura este redusa la jumatate.
Ungeți șunca cu glazură; coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când un termometru citește 140 de euro, ungând de două ori cu glazură.
Se servește cu glazura rămasă.