Sufleu De Porumb Cu Ardei Roșu
Dacă 63 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., sufleul de porumb cu ardei roșu ar putea fi grozav fără gluten și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 204 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lapte, pătrunjel, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, călește ceapa și ardeiul roșu în unt până se înmoaie.
Adăugați laptele. Aduceți la fierbere. Bateți treptat făina de porumb; bateți constant până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Adăugați brânza, pătrunjelul, 1/2 linguriță sare și piper.
Adăugați 1 cană din amestecul de făină de porumb la gălbenușurile de ou; se amestecă bine. Întoarceți totul în cratiță.
Într-un castron mare, bateți albușurile, crema de tartru și sarea rămasă până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestecul de făină de porumb.
Se transferă într-un 2-qt uns. souffle fel de mâncare.
Se coace la 375 la 35-40 de minute sau până se rumenesc.