Sud-Vestul Turciei
Sud-vestul Turciei ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 401 calorii, 56G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați curcan, frunze de salvie, la 2 chili chipotle în sos adobo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Oală Din Turcia De Sud-Vest, Southwestern Turcia Coace, și Supă De Curcan De Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 163°.
Începând de la deschiderea din spate a curcanului, separați ușor pielea de pieptul de curcan, folosind degetele.
Așezați frunzele de salvie sub piele.
Faceți o umplutură, dacă doriți, dar nu gătiți. Umpleți curcanul chiar înainte de prăjire, nu înainte de timp. Umpleți ușor cavitatea gâtului cu umplutură. Fixați pielea gâtului pe spatele curcanului cu frigărui. Îndoiți aripile peste spatele curcanului, astfel încât sfaturile să se atingă. Umpleți ușor cavitatea corpului cu umplutură. (Nu împachetați umplutura, deoarece se va extinde în timpul prăjirii.) Tuck copane sub banda de piele la coada, sau cravată împreună cu șir grele, apoi cravată la coada.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Încălziți untul, pudra de chili, chimenul și ardeii iute până când untul este topit.
Periați curcanul cu 2 linguri din amestecul de unt. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în partea cea mai groasă a coapsei interioare și să nu atingă osul. (Nu adăugați apă și nu acoperiți curcanul.)
Prăjiți descoperit 3 ore până la 3 ore și 45 de minute, perindând ocazional cu amestecul de unt rămas. După prăjire aproximativ 2 ore, așezați un cort de folie de aluminiu lejer peste curcan când începe să devină auriu și tăiați banda de piele sau îndepărtați betisoarele care țin cravată pentru a permite interiorului coapselor să gătească.
Turcia se face atunci când termometrul citește 74° și copanele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Termometrul plasat în centrul umpluturii va citi165. dacă nu se utilizează un termometru pentru carne, începeți testarea pentru coacere după aproximativ 2 ore și 30 de minute. Când curcanul este gata, așezați-l pe platoul cald și acoperiți-l cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.
Garnisiți cu ardei iute întregi și frunze suplimentare de salvie, dacă doriți.
În timp ce curcanul stă în picioare, degresați grăsimea din picături.
Se toarnă doar picăturile în cratiță de 1 litru; se încălzește până la fierbere.
Serviți cu curcan. Acoperiți și refrigerați orice curcan rămas și umplutura separat.