Sud-Vestul Turciei

Sud-Vestul Turciei
Sud-vestul Turciei ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 401 calorii, 56G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați curcan, frunze de salvie, la 2 chili chipotle în sos adobo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Plăcintă Cu Oală Din Turcia De Sud-Vest, Southwestern Turcia Coace, și Supă De Curcan De Sud-Vest pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 163°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Începând de la deschiderea din spate a curcanului, separați ușor pielea de pieptul de curcan, folosind degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De CurcanPiept De Curcan
Toată TurciaToată Turcia
3
Așezați frunzele de salvie sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
4
Faceți o umplutură, dacă doriți, dar nu gătiți. Umpleți curcanul chiar înainte de prăjire, nu înainte de timp. Umpleți ușor cavitatea gâtului cu umplutură. Fixați pielea gâtului pe spatele curcanului cu frigărui. Îndoiți aripile peste spatele curcanului, astfel încât sfaturile să se atingă. Umpleți ușor cavitatea corpului cu umplutură. (Nu împachetați umplutura, deoarece se va extinde în timpul prăjirii.) Tuck copane sub banda de piele la coada, sau cravată împreună cu șir grele, apoi cravată la coada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
Aripi De PuiAripi De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
5
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Încălziți untul, pudra de chili, chimenul și ardeii iute până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Ardei IuteArdei Iute
UntUnt
ChimenChimen
7
Periați curcanul cu 2 linguri din amestecul de unt. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în partea cea mai groasă a coapsei interioare și să nu atingă osul. (Nu adăugați apă și nu acoperiți curcanul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Prăjiți descoperit 3 ore până la 3 ore și 45 de minute, perindând ocazional cu amestecul de unt rămas. După prăjire aproximativ 2 ore, așezați un cort de folie de aluminiu lejer peste curcan când începe să devină auriu și tăiați banda de piele sau îndepărtați betisoarele care țin cravată pentru a permite interiorului coapselor să gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
UntUnt
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Turcia se face atunci când termometrul citește 74° și copanele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite. Termometrul plasat în centrul umpluturii va citi165. dacă nu se utilizează un termometru pentru carne, începeți testarea pentru coacere după aproximativ 2 ore și 30 de minute. Când curcanul este gata, așezați-l pe platoul cald și acoperiți-l cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
10
Lăsați să stea aproximativ 15 minute pentru cea mai ușoară sculptură.
11
Garnisiți cu ardei iute întregi și frunze suplimentare de salvie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Ardei IuteArdei Iute
12
În timp ce curcanul stă în picioare, degresați grăsimea din picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
13
Se toarnă doar picăturile în cratiță de 1 litru; se încălzește până la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
14
Serviți cu curcan. Acoperiți și refrigerați orice curcan rămas și umplutura separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții15
Scor De Sănătate23
Revista