Sucotaș De Porumb, Fasole Fava Și Castraveți

Sucotaș De Porumb, Fasole Fava Și Castraveți
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Porumbul, fasolea și sucul de castraveți ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 120 calorii. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, castraveți, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Succotash Cu Dovlecei, Fasole Fava, Porumb Dulce Și Pancetta, Salată De Fasole Și Porumb Fava Cu Mentă Proaspătă, și Salată de fasole neagră, porumb și castraveți pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Maximin Grunhauser Herrenberg Riesling Kabinett
Un Ruwer Riesling clasic, elegant, cu un potențial enorm de îmbătrânire. Acest vin prezintă un nas pe bază de plante, note de fructe coapte pe palat și aciditate revigorantă.
DificultateUșor
Gata În26 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista