Suc De Fructe Umplute Cu Ricotta
Ricotta umplute suc de fructe ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.98 pe portie. O porție conține 231 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime. 122 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți parmezan, dovlecei, sos de spaghete și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Suc De Fructe Umplute Cu Ricotta, Flori de dovleac umplute cu Ricotta, și Suc De Ghindă Umplut Cu Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați capetele de dovlecei; tăiați dovleceii în jumătate (pe lungime). Cu o linguriță scoateți semințele și o parte din pulpă lăsând coji de aproximativ 1/2 inch grosime. Aburiți cojile de dovlecei peste apă clocotită până când sunt crocante (aproximativ 5 minute). Se scufundă în apă rece, se scurge bine și se lasă deoparte.
Într-o tigaie mică la foc mediu, topiți o lingură de unt.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până când sunt gata. Strângeți spanacul pentru a îndepărta umezeala suplimentară și adăugați la usturoi și ceapă și gătiți până se încălzește bine.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați ouă, ricotta, parmezan, pătrunjel, sare, piper, condimente italiene și amestec de spanac. Umpleți jumătățile de dovlecei cu acest amestec, aproximativ trei linguri pe coajă și puneți dovleceii într-un vas de copt puțin adânc. Topiți untul rămas și periați peste cojile de dovlecei
Coaceți timp de 20 de minute. Dacă doriți, serviți cu sos de roșii.