Strozzapreti de Andrew Carmellini cu cârnați, struguri și vin roșu

Strozzapreti de Andrew Carmellini cu cârnați, struguri și vin roșu
Strozzapreti de Andrew Carmellini cu cârnați, struguri și vin roșu ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1323 calorii, 42G de proteine, și 73G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.24 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cârnați, oțet de vin, struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 52 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Risotto Rosso de Andrew Carmellini cu vin roșu, Radicchio și Mozzarella afumată, Plăcintă cu oală de pui a lui Andrew Carmellini, și Puiul prăjit al lui Andrew Carmellini.

Instrucțiuni

1
Tăiați strugurii pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
2
Combinați strugurii, vinul, zahărul și oțetul și puneți-l într-un recipient acoperit la frigider peste noapte (cel puțin 8 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
StruguriStruguri
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
3
Într-o oală medie, aduceți amestecul de struguri la fierbere la foc mare. Gatiti la fierbere pana cand lichidul s-a redus la jumatate, aproximativ 10 minute, apoi scoateti-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Tăiați carcasele de cârnați și scoateți carnea. Aruncați carcasele. Puneți o oală mare cu apă la fiert pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați carnea și rumeniți, amestecând și rupând carnea pe măsură ce mergeți, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Când carnea a început să se rumenească, adăugați ceapa și continuați să gătiți, amestecând bine, până când cârnații se rumenesc bine și ceapa se înmoaie, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați frunzele de salvie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
9
Adăugați amestecul de struguri și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
10
Când apa fierbe, gătiți pastele până când sunt doar al dente (scădeți un minut din instrucțiunile de pe ambalaj).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
11
Scurgeți, dar nu clătiți, rezervând câteva linguri de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12
Adăugați pastele în amestecul de cârnați și amestecați timp de 1 minut, adăugând o lingură de apă pentru paste la un moment dat pentru a se umezi. Opriți focul, adăugați unt, brânză și piper negru, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
13
Adăugați pătrunjelul și serviți imediat, acoperit cu brânză suplimentară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista