Stridiile festonate sunt o pescatarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 482 calorii, 6g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână boia, sos fierbinte, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, care nu este atât de super. Încercați Stridii Festonate, Stridii Festonate, și Stridii Festonate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Saut țelină în 1 cană de unt până se înmoaie, dar nu se rumenesc; se amestecă următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
țelină
2
Așezați 1 cană de pesmet în fundul unei caserole unse de 2 litri. Se acoperă cu jumătate de stridii și jumătate de amestec de țelină. Repetați straturile, începând și terminând cu crumbs cracker. Topiți untul rămas și turnați peste firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Stridii
Unt
țelină
3
Se presară cu boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
4
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până la bule.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.