Stridii crude cu sos Mignonette

Stridii crude cu sos Mignonette
Stridiile crude cu sos Mignonette sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 24 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 12 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de hamsii, șalotă, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 12 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Stridii crude pe jumătate de coajă cu Mignonette de castraveți, Bar crud (stridii și scoici) cu rețetă Asiatică de Mignonette, și Stridii Pe Jumătate De Coajă Cu Sos Mignonette.

Instrucțiuni

1
În cratiță la foc mediu, adăugați vin alb și șalotă și reduceți timp de 5 până la 8 minute, la jumătate din volumul inițial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
2
Adăugați sherry, pătrunjel și suc de lămâie, gătiți încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
3
Se ia de pe foc și se amestecă hamsiile, se lasă să se răcească 20 de minute, apoi se amestecă din nou înainte de a acoperi stridiile. Aranjați pe un platou de servire și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare

Vin recomandat: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Stridiile pot fi asociate cu Chardonnay, Riesling și Muscadet. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Broadside Chardonnay
Broadside Chardonnay
Lumina strălucitoare de aur. Aromele coapte de pere și nectarine arată o claritate bună și ridică drojdia afumată și nuanțele de cereale prăjite cu aerare. Mătăsos și deschis, oferind arome concentrate de fructe de livadă și groapă completate de sugestii de fenicul și miere. Calitatea fumului revine pe un finisaj lung și neted, care lasă în urmă o notă revigorantă de piele de pară amară.
DificultateExpert
Gata În1 h, 12 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista