Asparagus Stratan este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, ouă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Straturi de șuncă și sparanghel, Straturi De Șuncă De Sparanghel, și Șuncă, sparanghel și straturi de brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați sparanghel; se fierbe, neacoperit, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
3
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Apă
4
Se scurge și se usucă.
5
Într-un castron mare, combinați sparanghelul, laptele, cuburile de pâine, ouăle, brânza și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Sparanghel
Brânză
Ouă
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se transferă într-un 2-qt uns. vas de copt. Acoperiți și dați la frigider timp de 5 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
8
Se coace, neacoperit, la 350 cm.timp de 45-55 minute sau până când un cuțit introdus lângă centru iese curat.