Stive de friptură la grătar și Portabella

Stive de friptură la grătar și Portabella
Friptura la grătar și stivele Portabella ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 476 calorii, 53G de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 8.31 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, tapenadă de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Portabella Stive, Stive de friptură la grătar și Portobello, și Friptură " portabella marinată asiatică.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul la mediu (350 până la 450). Într-un castron mediu, amestecați împreună ulei, oțet, soia și piper; transferați 1/4 cană într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
PiperPiper
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți tapenada și pătrunjelul într-un castron mediu de pansament; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Ungeți fripturile, ciupercile și ardeiul gras cu pansamentul de 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
FripturăFriptură
4
Fripturi la grătar, ciuperci, piper și ceapă cu capacul în jos, întorcându-se o dată, până când apar semne de grătar pe piper și ceapă, ciupercile sunt fragede, iar friptura se face așa cum doriți, 8 până la 15 minute în total pentru legume și carne medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
PiperPiper
FripturăFriptură
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Aranjați ciupercile, cu partea cupată în sus, pe un platou. Completați fiecare cu năsturel, apoi o friptură, o bucată de piper și o felie de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NasturelNasturel
CiuperciCiuperci
PiperPiper
CeapăCeapă
FripturăFriptură
6
Stropiți cu pansament rezervat pentru tapenadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat12 Uncii De Aluat De Pizza Cumpărat Din Magazin Sau 2 Runde De Aluat

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin ai putea încerca este două viță de vie Columbia Valley Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 7 dolari.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate79
Revista