Steak au Poivre
Steak au Poivre este o fără gluten și primar rețetă cu 4 porții. O porție conține 638 calorii, 52G de proteine, și 39G de grăsime. Pentru $ 8.35 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Dacă aveți la îndemână coniac, smântână grea, sare kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 53 minute. 710 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Coniac, Steak au Poivre, și Steak Au Poivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scoateți fripturile din frigider timp de cel puțin 30 de minute și până la 1 oră înainte de gătit.
Presărați toate părțile cu sare.
Zdrobiți grosolan boabele de piper cu un mortar și pistil, fundul unei tigaie din fontă sau folosind un ciocan și o tigaie.
Întindeți boabele de piper uniform pe o farfurie. Apăsați fileurile, pe ambele părți, în ardei până când acoperă suprafața. Pune deoparte.
Într-o tigaie medie la foc mediu, topiți untul și uleiul de măsline. De îndată ce untul și uleiul încep să devină aurii și să fumeze, așezați ușor fripturile în tigaie. Pentru mediu-rar, gătiți timp de 4 minute pe fiecare parte. După ce ați terminat, scoateți fripturile pe o farfurie, cortați cu folie și lăsați-le deoparte.
Turnați excesul de grăsime, dar nu ștergeți și nu răzuiți tigaia curată.
De pe foc, adăugați 1/3 cană de coniac în tigaie și aprindeți cu grijă alcoolul cu un chibrit lung sau firestick. Agitați ușor tigaia până când flăcările mor. Puneți tigaia la foc mediu și adăugați smântâna. Aduceți amestecul la fierbere și bateți până când sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 5 până la 6 minute.
Adăugați lingurița de coniac și condimentați, după gust, cu sare.
Adăugați fripturile înapoi în tigaie, lingurați sosul și serviți.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.