Squash De Vară

Squash De Vară
Squashul de vară necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 77 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, dovlecei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Penne cu dovleac, varză și brânză de capră {12 săptămâni de dovleac de iarnă}, File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa aproximativ 5 minute, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă roșiile și se condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți și amestecați aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
3
Se amestecă dovlecelul, dovlecelul galben, frunza de dafin și busuiocul. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe GalbenSuc De Fructe Galben
Frunze De DafinFrunze De Dafin
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
BusuiocBusuioc
4
Îndepărtați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista