Sparanghel prăjit cu Favas și Moreluri proaspete

Sparanghel prăjit cu Favas și Moreluri proaspete
Sparanghelul prăjit cu Favas și Moreluri proaspete necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 150 de calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați oțet de sherry, pancetta, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Încercați Sparanghel Prăjit Cu Favas Și Moreluri Proaspete, Saut Favas și Moreluri cu confit de ceapă și Linguine proaspete, și Moreluri Proaspete Și Sparanghel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1/2 cană de apă pentru a fierbe într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Se ia de pe foc.
4
Așezați șalota într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6
Lăsați amestecul să stea 30 de minute.
7
Preîncălziți cuptorul la 450 F. F. gătiți favas într-o cratiță mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scurgere. Clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
9
Scurgere.
10
Îndepărtați și aruncați pielea exterioară a fiecărei fasole fava; transferați favas în castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Așezați sparanghelul pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
12
Stropiți cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
13
Se presară sare și piper. Aruncă pentru a acoperi. Prăjiți sparanghelul până se înmoaie când este străpuns cu frigărui, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
14
Între timp, scurgeți ciupercile și feliați subțire. Saut pancetta in cratita la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
15
Adaugati restul de 2 linguri de ulei si ciuperci feliate; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Subţire-Subţire-
16
Se adaugă amestecul de șalotă; se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
17
Adăugați favas și aruncați la căldură. Se amestecă cimbru. Condimentează amestecul fava-ciuperci după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
18
Așezați sparanghelul pe platou. Se acoperă cu amestec de fava-ciuperci și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista