Spaghetele și chiftelele Campanile în sos roșu

Spaghetele și chiftelele Campanile în sos roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghetele și chiftelele Campanile în sos roșu. Pentru $3.1 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1123 calorii, 52G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vin, ceapă, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chiftele cu sos de spaghete, Sos de spaghete cu chiftele, și Sos italian de spaghete cu chiftele pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Face sos: într - un 5-la 6-qt. tigaie, gătiți uleiul și usturoiul la foc mediu-mic până când usturoiul se înmoaie, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
SosSos
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați roșiile, sarea și piperul. Acoperiți, aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți, amestecând des, până se îngroașă, 45 de minute până la 1 oră. Dacă este necesar, zdrobiți roșiile cu o lingură pentru a se rupe. Se amestecă crenguțele de busuioc. Opriți căldura; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
BusuiocBusuioc
SareSare
1
Se încălzește 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 5 până la 8 minute. Se amestecă usturoiul și se gătește până se parfumează, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați ciuperci, fenicul, sare și piper. Gatiti pana cand ciupercile sunt fragede, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
FeniculFenicul
PiperPiper
SareSare
4
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană de vin și pâinea până se absoarbe lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
VinVin
5
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie și pulsați pentru a toca fin.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Răzuiți în vasul unui mixer de suport și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
BolBol
7
Adăugați pătrunjel, carne și 1/3 cană de vin și bateți la viteză mică până se omogenizează bine, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
VinVin
8
Folosind mâinile ude, formați carnea în 1 1/2-in. bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
9
Încălziți 2 tigăi mari la foc mediu cu 1 lingură. ulei fiecare. Se rumenesc aproximativ o treime din chiftele în fiecare tigaie, întorcându-se o dată și adăugând ulei, dacă este necesar, 6 până la 8 minute pe lot. Cu o spatulă cu fante, transferați chiftelele pe un platou. Repetați cu chiftelele și uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
10
Răsturnați toate picăturile în 1 tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Bateți făina, apoi gătiți la foc mediu până la barbotare, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
12
Bateți în 2 căni de sos pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Răzuiți în tigaie cu restul de sos și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Întoarceți sosul la foc mic. Se amestecă ușor chiftelele; se fierbe, acoperit, până când aromele sunt amestecate, aproximativ 20 de minute. Aruncați crenguțele de busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
BusuiocBusuioc
SosSos
15
Tăiați frunzele de busuioc rămase în bucăți fine și amestecați în sos. Între timp, gatiti spaghete ca pachetul direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
SpagheteSpaghete
SosSos
16
Scurgeți pastele și transferați-le într-un castron mare de mică adâncime. Puneți toate chiftelele și aproximativ jumătate din sos deasupra și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
PastePaste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
17
Se servește cu brânză și sos suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
SosSos
18
* Crăpați semințele de fenicul cu un mortar și pistil sau buzz într-o râșniță de cafea curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
CafeaCafea
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
19
Faceți înainte: răciți sosul și chiftelele până la 1 zi sau înghețați până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
SosSos

Ingrediente

3maricrengute proaspete de busuioc, plus 1/2 cană frunzecrengute proaspete de busuioc, plus 1/2 cană frunze1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1Bucăți de caramele Heath BarDespre piper negru proaspăt măcinatDespre piper negru proaspăt măcinat1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pâine de țară, cum ar fi pain au levain, cruste îndepărtate, tăiate în 1-in. cuburipâine de țară, cum ar fi pain au levain, cruste îndepărtate, tăiate în 1-in. cuburi2kilogrameconserve fiecare) roșii tăiate cubulețe, de preferință prăjite la foc, cum ar fi Muir Glenconserve fiecare) roșii tăiate cubulețe, de preferință prăjite la foc, cum ar fi Muir Glen1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciuperci albe sau cremini, tocateciuperci albe sau cremini, tocate1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre vinul alb uscat rece, împărțitDespre vinul alb uscat rece, împărțit2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de fenicul crăpatesemințe de fenicul crăpate33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel tocat cu frunze platepătrunjel tocat cu frunze plate23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmfăinăfăină2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați6maricuișoare de usturoi, înjumătățite și tăiate subțirecuișoare de usturoi, înjumătățite și tăiate subțire3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită măcinată rececarne de vită măcinată rece3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc rececarne de porc rece3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.curcan măcinat rece (carne întunecată)curcan măcinat rece (carne întunecată)8creveți și cu veneSosSos2Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2Bucăți de caramele Heath BarDespre sare kosherDespre sare kosher1minge1 masă sp. unt de arahide pentru fiecare burger.1 masă sp. unt de arahide pentru fiecare burger.591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre uleiul de măsline, împărțitDespre uleiul de măsline, împărțit63 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1(vinete)ceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilDespre parmezan proaspăt rasDespre parmezan proaspăt ras6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.Frunze de mentă proaspătă, feliate subțiri, pentru decorFrunze de mentă proaspătă, feliate subțiri, pentru decor8creveți și cu veneSpagheteSpaghete
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista