Spaghete cu vită și ciuperci
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă spaghete cu vită și ciuperci. Această rețetă este pentru 4 porții, cu 158 de calorii , 8 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Pentru 82 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate . Dacă ai la îndemână ceapă, supă cremă de ciuperci condensată, apă și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 55% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ mușchi de vită cu sos cremos de ciuperci Alouette® , supă consistentă de vită și ciuperci și spaghete cu ton și fasole fava .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți-o. Adăugați sosul de roșii, supa și apa.
Adăugați spaghetele; amestecați pentru a le acoperi.
Așezați într-o tavă pătrată de copt cu diametrul de 20 cm, unsă cu ulei. Acoperiți și congelați timp de până la 3 luni.
Pentru a folosi caserola congelată: Dezghețați în frigider. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 35-40 de minute sau până se încălzește complet.