Spaghete Cu sos Marinara
Spaghetele cu sos Marinara ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 306 calorii. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 38 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ceapă, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 88%. Încercați Spaghete Cu sos Marinara, Spaghete Cu sos Marinara, și Sos Marinara cu spaghete pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Curățați și tocați ceapa pentru a măsura 1/2 cană. Curățați și tocați mărunt usturoiul.
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime și tăiați semințele și membrana. Se toacă suficient ardei gras pentru a măsura 1/4 cană. Înfășurați orice ardei gras rămas cu folie de plastic și dați-l la frigider.
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu 1 până la 2 minute.
Adăugați ceapa, usturoiul și ardeiul gras. Gatiti 2 minute, amestecand ocazional.
Se amestecă roșiile cu lichidul lor, sosul de roșii, busuiocul, oregano, 1/4 linguriță sare, semințele de fenicul și piperul.
Se încălzește la fierbere la foc mare. Odată ce amestecul fierbe, reduceți căldura suficient, astfel încât amestecul să buleze ușor și să nu stropească.
Acoperiți cu capac; gatiti 35 de minute, amestecand aproximativ la fiecare 10 minute pentru a va asigura ca amestecul clocoteste usor si pentru a preveni lipirea. Coborâți focul dacă sosul clocotește prea repede.
După ce sosul a gătit aproximativ 20 de minute, umpleți un cuptor olandez de 4 litri cu aproximativ jumătate plin cu apă.
Adăugați 1/2 linguriță de sare, dacă doriți. Acoperiți cu capac; se încălzește la foc mare până când apa fierbe rapid.
Se încălzește din nou la fierbere. Se fierbe descoperit 8 până la 10 minute, amestecând frecvent, până când este fraged, dar nu moale.
Așezați o strecurătoare sau o strecurătoare în chiuvetă.
Se toarnă spaghetele în strecurătoare pentru a se scurge.
Se servește cu sosul de roșii.