Spaghete Cu sos de carne

Spaghete Cu sos de carne
Spaghete cu sos de carne este un fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 429 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, spaghete, bulion de vită și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați Spaghete Cu sos de carne, Sos de carne Spaghetti 'n', și Sos De Spaghete Cu Două Carne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând-o și rupând-o, până când începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Scurgeți toate, cu excepția A 1 lingură. de grăsime, dacă este necesar.
4
Adăugați ciuperci, ceapă și usturoi; saut timp de 5 minute. Se amestecă piureul de roșii, bulionul, condimentul Italian, frunza de dafin și 1/2 linguriță. fiecare sare și piper. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la cea mai mică setare și fierbeți timp de 45 de minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și gătiți spaghete până la al dente, aproximativ 10 minute sau ca etichetă de pachet direcționează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scoateți frunza de dafin din sos și condimentați cu sare și piper suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Se toarnă sosul peste spaghete, se aruncă și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista