Spaghete Cu Bottarga și pesmet de migdale

Spaghete Cu Bottarga și pesmet de migdale
Spaghetele cu firimituri de pâine Bottargan și migdale sunt un pescatarian felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 618 calorii, 14g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin necesită spaghete, bottarga, pesmet grosier și piper. Pentru a consuma migdalele albite, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Cu Con De Pin ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Spaghete cu pesmet Bottargan și migdale, Spaghete cu hamsii și pesmet (Spaghetti con Acciughe e Mollica), și Spaghete cu pesmet.

Instrucțiuni

1
Înmuiați caperele într-un castron cu apă rece timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scurgeți și tocați mărunt caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
3
Între timp, preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Prăjiți migdalele pe o foaie de copt timp de 10 minute, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Lăsați migdalele să se răcească, apoi tocați-le grosier; se transferă într-un robot de bucătărie și se macină fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Întindeți firimiturile de pâine pe foaia de copt și prăjiți-le la cuptor până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se lasă să se răcească, apoi se aruncă cu migdalele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Într-o oală mare, topiți untul în 1/2 cană plus 2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Adăugați caperele, ardeiul roșu zdrobit și jumătate din bottarga și gătiți la foc moderat până la sfârâit, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
10
Se ia de pe foc.
11
Într-o altă oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți spaghetele, amestecând, până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Scurgeți spaghetele, rezervând 3/4 cană din apa de gătit pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
13
Adăugați pastele în sosul bottarga. Se amestecă apa de gătit rezervată, câte 2 linguri, până când pastele sunt acoperite cu un sos bogat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
14
Împrăștiați o pătrime din amestecul de pesmet într-un castron mare, puțin adânc. Se acoperă cu o treime din paste. Repetați stratificarea încă de două ori, terminând cu amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Presărați restul de bottarga peste paste și stropiți cu restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
16
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista