Spaetzle
Spaetzle ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 155 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Spaetzle, Spaetzle, și Spaetzle Herbed pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-un castron mare, combinați făina, sarea, piperul și nucșoara. Într-un alt bol de amestecare, bateți ouăle și laptele împreună. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați amestecul de ouă-lapte. Trageți treptat făina din părți și combinați bine; aluatul trebuie să fie neted și gros.
Lăsați aluatul să se odihnească timp de 10 până la 15 minute.
Aduceți 3 litri de apă sărată la fiert într-o oală mare, apoi reduceți la foc mic. Pentru a forma spaetzle, țineți o strecurătoare mare sau o lingură cu fante peste apa care fierbe și împingeți aluatul prin găuri cu o spatulă sau o lingură. Faceți acest lucru în loturi, astfel încât să nu supraaglomerați oala. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute sau pana cand spaetzle pluteste la suprafata, amestecand usor pentru a preveni lipirea. Aruncați spaetzle - ul într-un colizor și dați-i o clătire rapidă cu apă rece.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și adăugați spaetzle; aruncând pentru a acoperi. Gătiti spaetzle-ul timp de 1 până la 2 minute pentru a da tăiței o anumită culoare, apoi presărați cu arpagicul tocat și condimentați cu sare și piper înainte de servire.