Sous vide somon cu castraveți
Somonul Sous Vide cu castraveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,13 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 365 calorii, 41G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână iaurt grecesc fără grăsimi, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul grecesc fără grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Iaurt Grecesc ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este super. Încercați Somon Sous Vide, Chifle de burtă de porc Sous-Vide cu maioneză de Braise de porc și castraveți murați rapid, și Fripturi Sous-Vide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți o baie de apă la 122 pentru somonul rar, 160 pentru mediu. Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Condimentează castravetele feliate cu sare și piper negru. Grătiți la foc mare, rotind o dată, până se carbonizează ușor, aproximativ 2 minute.
Transferați pe o farfurie.
Condimentați somonul cu sare și piper alb; transferați în patru pungi de 1 litru, ambalate în vid și sigilați în vid. Scufundați pungile în baia de apă și gătiți la temperatura dorită timp de 12 minute.
Într-un blender, amestecați iaurtul cu mărarul; condimentează cu sare și piper negru. Într-un castron mic, aruncați castravetele julienned cu uleiul și sucul de lămâie; condimentează cu sare.
Scoateți fileurile din pungi și transferați-le pe farfurii. Se acoperă cu castravetele la grătar și julienned, se toacă cu sosul de mărar și se servește.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.