Soupe a l ' oignon au Fromage (supă de ceapă franceză)

Soupe a l ' oignon au Fromage (supă de ceapă franceză)
Soupe a l ' oignon au Fromage (supă de ceapă franceză) ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 489 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, ceapă, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Soupe A L ' Oignon (Supă De Ceapă Franceză), Supă franțuzească de ceapă (ciorbă de ceapă l ' oignon Gratin grosolan), și Ciorba l ' oignon Gratin aprox. e pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un ibric mare gătiți ceapa în unt la foc moderat, amestecând frecvent, timp de 40 de minute, sau până când se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Presărați ceapa cu făina și gătiți amestecul, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
3
Adăugați bulionul încet, amestecați supa constant până când fierbe și fierbeți-l, acoperit, timp de 20 de minute. Condimentează supa cu sare și piper. Puneți 2 felii de pâine prăjită în fiecare dintre cele 6 boluri de supă încălzite, acoperiți fiecare pâine prăjită cu 1 lingură de Gruy Arrumbre și turnați supa peste pâine prăjită. (Pentru a servi ciorba de ceapă gratin nr., aranjați cele 12 pâine prăjită pe fundul unei caserole ignifuge, îngrămădiți fiecare cu 1 lingură de Gruyu nr.și fierbeți-l sub un broiler preîncălzit la aproximativ 4 inci de la foc timp de 3 minute, sau până când brânza este topită și clocotind.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
GruyereGruyere
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 din Top 100 de vinuri ale Wine Enthusiast din 2014Un halat galben pal cu reflexe verzi.Aromă: dominanța Sauvignon Blanc dezvăluie arome intense de flori albe, citrice șifructe albe. În timp ce în gură Semillonul aduce rotunjime, volum și bogăție cunote plăcute de citrice. O vioiciune fină duce la un final grozav.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista