Souffl De Ciocolata 8
Chocolate souffl este un fără gluten felul principal. O porție conține 704 calorii, 16g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați albușuri de ou, cacao, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma crema, puteți urma acest fel principal cu Tort cu cremă magică cu ciocolată - o a doua obsesie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Torturi de ciocolată albă cu sos de zmeură-ciocolată, Prajituri de ciocolata neagra cu sos Espresso-ciocolata, și Sufleu de lichior de portocale de ciocolată cu sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 375 F. Folosiți 1 lingură de unt pentru a unge o ramekină de 16 uncii sau două de 8 uncii. Înveliți ramekinele cu cacao, atingând excess.In un castron mare, peste o tigaie cu apă clocotită, topește ciocolata și untul rămas. Se amestecă ocazional până se omogenizează.
Se ia de pe foc și se adaugă vanilia.
Bateți gălbenușurile pe rând până se omogenizează. Set aside.In un castron curat, bateți albușurile cu zahărul, sarea și crema de tartru până se formează vârfuri rigide (dar nu uscate). Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în ciocolată. Lingura în ramekins. (Rețeta poate fi făcută până în acest moment cu până la 1 zi înainte. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.)
Coaceți până se umflă și se fixează, 40 de minute pentru un suflet de 16 uncii, 20 de minute pentru două mai mici. (Dacă este copt direct din frigider, adăugați 5 până la 10 minute.)
Serviți imediat cu sos de cremă.