Sote de biban Chilian cu Brandadă de cartofi-păstârnac cu sos de șofran Piquillo Pepper
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bibanul de mare chilian sotat cu Brandadă de cartofi-păstârnac cu sos de șofran Piquillo Pepper. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 1503 calorii, 68G de proteine, și 99G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 13,37 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cartofi, unt, ardei piquillo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 78%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Bascul De Mare Chilian Sotat, Biban De Mare Chilian, și Biban De Mare Chilian Cu Sos Moho.
Instrucțiuni
1
Ungeți uleiul pe ambele părți ale peștelui și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Se încălzește tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Așezați peștele cu pielea în jos și sotati până se rumenesc, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți și continuați să gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Așezați o lingură mare de brandade pe o farfurie încălzită. Echilibrul unu
5
File de biban de mare sotat pe o parte a brandadei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Seabass
6
Stropiți întreaga farfurie cu sosul de șofran Piquillo Pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Piquillo
șofran
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Așezați usturoiul și 1/4 cană de ulei într-o cratiță mică și încălziți încet la foc mediu până când usturoiul devine maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Așezați usturoiul și câteva linguri de ulei într-un robot de bucătărie cu codul de sare și procesați până se omogenizează. Treceți cartofii și păstârnacul printr-o moară de alimente într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Cod De Sare
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați piureul de cod de sare, laptele și uleiul de măsline rămas și amestecați până se combină. Se amestecă untul și se condimentează cu sare și piper după gust. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Cod De Sare
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
10
Așezați șalotele, vinul, oțetul și șofranul într-o oală medie nereactivă și gătiți până când lichidul este redus la 1 lingură. Începeți încet să bateți untul până când sosul se emulsionează. Condimentați cu sare și piper, după gust, și pliați ardeii piquillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Piquillo
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Frișcă Suplimentară Groasă
șofran
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru chilian Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Acest Pinot Noir bogat se deschide cu arome de fructe roșii accentuate de coacăze și coajă de portocală. Aromele de zmeură și cireșe continuă până la gust și sunt completate de note de ciocolată neagră și mure. Prezentând aciditate strălucitoare și o greutate medie, finisajul este lung și persistent.