Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul Gribiche. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, șalotă, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sos Gribiche, Sparanghel Cu Somon Afumat Și Sos Gribiche, și Sparanghel cu somon afumat și sos Gribiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, combinați gălbenușurile cu usturoiul și sucul de lămâie. Cu mașina pornită, adăugați treptat uleiurile amestecate până se formează o maioneză groasă. Răsturnați maioneza într-un castron și amestecați ingredientele rămase; condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat